Trött!!!!!

Känner mig trött, sliten och illamående mest hela tiden. Den bästa stunden på dagen är promenaderna med min glada Pepsi. Veckan har rullat på i ett rasande tempo.
 
Måndag: ledig och då blev det hundvård (dusch och föning)
Tisdag: Utbildning fm
Onsdag: utb. fm, p-möte em och därefter medarbsamtal
Torsdag: sova, mocka, fixa kaninerna+katterna, leverera kattunge, film och mingel med jobbet och sedan jobba natt.
Fredag: sova och sedan se vad dagen har att erbjuda?????
 
 
Den fina kransen har Oscar gjort i skolan
 

Mystid

Nu närmar sig första advent och årets mysigaste tid då man tänder massa ljus och det är vackert i fönstren. De senaste dagarna har varit lite si och så då jag går på antibiotika så mår jag inget vidare men det ska väl gå över.
 
♥♥♥
 
Igår var jag och Wilma på gymnasiemässan där man blev både klokare och lite mer förvirrad, stackars barn det är inga lätta val de har. Sov sedan bort resten av den dagen då jag skulle jobba natt.
Idag fick jag och Pepsi sällskap av Emily och då passade vi på att gå naturstigen i den härliga men kalla em solen.
 
 
Två av mina fina
 
 
kalhygge och alla svampar borta  :(
 
 
Vacker dag
 
 
När vi kom tillbaka stack tjejerna ut och red och jag bytta lite gardiner och tog fram lite stakarna...
 
 
..........och till det lite glögg
 
 
 
 

Kallt

Igår var det kallt och riktigt vackert ute. Det var som gjort för en härlig skogspromenad. Pepsi var piggare än någonsin och full av bus.Frågade vid flera träd om det fanns godis innan han började leta.
Han har oxå börjat att förstå att stanna är att vänta tills jag fotat färdigt :-)
Idag har det varit en blädag regn och åter regn med lite inslag av snö. Så efter morgonmocken blev det en mysig innedag som avslutade med ett möte i Finspång

Hemmahelg

Precis helgen har spenderats hemma med div aktiviteter. I fredags fick jag sällskap av både Pepsi och våran katt till stallet. Kul tyckte Pepsi som hade någon att leka följa John med medans jag mockade. I lördags var mof och far på besök så på fm blev det en skogstur där vi fann massa svamp. Och på em hjälptes vi åt med ved.
Idag söndag blev det bad och föning och sedan en tur till uppfödarmatte och lek med syster Ella.



Svamp

På promenaden i måndags så hitta vi en massa svamp, så då blev det svampsoppa till kvällsmat. Lite kul att plocka dem då de var djupfrysta i skogen.
  
 
 
 Pepsi var förstås oxå med och vi jobbar mycket med att han ska få använda näsan och hitta godis i träd och även oss när vi försvinner bakom träd och stenar.
 
 
 Hittade oxå en stackars frusen lupin
 
 

Har även plockat lite mossa och gjort dekorationer
 
 
 
 
 
 
 
 

händer inte mycket

Precis så är det....vi gör det vi måste och tycker är kul. Oavsett vilket väder det är vill Pepsi alltid gå promenader så i ur och skur ger vi oss ut. Helgen har spenderats mycket med grannen. I fredags var jag portad hemma så då blev det tacokväll med Sanna och barnen då männen roade sig på egen hand. Och i lördags bjöd de på thaimat och då var även Pepsi med och umgicks med berner grabbarna Linus och Casper.
 
  I
 
Pepsi fick även prova lite aktivitetsleksaker och denna tyckte han var kul så nu får vi se om tomten är snäll
 
.
 
I söndags var vi hos mor och far på middag och firade fars dag

Staden

Hade många ärenden att uträtta i stan idag och Pepsi kan ju inte lämnas hur länge som helst så han fick följa med vilket han gladeligen gjorde. Först lämnade vi Emily på skolan och sedan for vi till maxi där det blev en liten promenad och hälsning på lite folk som tyckte han var en nallebjörn. Fick sedan sitta i bilen medans jag shoppade kläder...... det tog sin lilla tid. Därefter åkte vi till Grizzly och Pepsi fick välja lite tuggben och godis innan jag skulle till XXL och köpa stövlar
.
 
Nöjd med inköpet åkte vi till Ekbackarna bakom Jysk och njöt av de härligt gamla ekarna. Vi gick där länge och strosade i väntan på Emily för då var det dax för storhandling innan vi åkte hem.

Saffran

Blev så in i hoppsans sugen på saffransbullar, så sagt och gjort slängde vi ihop en deg och bakade lite
.

Och gott blev det :)